Актрисата Неда Спасова ще влезе в ролята на необикновената Кая

Шести сезон на най-успешния български медицински сериал “Откраднат живот: Анатомия на гнева“ ще постави начало на 11 септември от 20:00ч. в ефира на NOVA. Наред с любимите звезди зрителите ще проследят и нови истории в спешното отделение с участието на Владо Пенев, Владо Карамазов, Юлиан Вергов и Ани Пападопулу. Към новите лица ще се присъедини и младата обещаваща актриса Неда Спасова, която зрителите познават от българския филм “Дамасцена“.

“Моята героиня се казва Кая Райкова. Името й означва силен и устояващ на трудности човек. Тя ще се изправи пред много ситуации и ще се справи с много неща. В началото зрителите ще се чудят защо поведението й е толкова странно, но в последствие ще разберат и каква причина се крие“, разказва Неда Спасова по време на снимки на новите епизоди на хитовия медицински сериал. “На тази болница се случи какво ли не - крайно време е и ние да се разгневим“, загатва Емил Марков, чийто герой доцент Захариев е бивш директор на МБАЛ “Св. Кирил“. Трудности в баланса между професията и грижите за детето ще има доктор Хинова, сподели актрисата Деси Бакърджиева, която допълва, че ще има промени в живота на много от героите.

Не пропускайте старта на “Откраднат живот: Анатомия на гнева“ на 11 септември от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook.