Темите и гостите в сутрешния блок в четвъртък от 7.00 ч. по NOVA

Сутрешния блок “Здравей, България“ на 30 август задава въпроса “Кой печели и кой губи от това, че България е най-бедна в ЕС, но и най-евтина за живот?”. Анализ на икономистите Мика Зайкова и Стоян Панчев. В предаването ще видите още:

За трагедията от първо лице: Разказ на оцеляла от катастрофата край Своге и още -  проверяваме на живо пътната настилка в опасния участък.

След репортаж на NOVA: Оправят маркировката в участъка на смъртта Русе-Бяла.

Шофьор блъсна колоездач в София и избяга. Срещаме ви с пострадалата.

Свлачището по пътя за курорта Боровец се активизира отново. Проверява Румен Бахов.

В името на живота: Кой е младият лекар Даниел Дончев и защо да имаш диплом по медицина не е достатъчно?

Хора с увреждания срещу промените в ТЕЛК. Ще загубят ли загубят ли част от тях подкрепата на държавата? Разговор със зам.-министъра на здравеопазването Светлана Йорданова.  

Преди Световното първенство по волейбол, има ли напрежение в националния ни отбор?  Говори легендата Любомир Ганев.

Край на халогенните крушки от 1 септември. Колко ще ни струва подмяната с LED лампи и колко ще паднат сметките ни за ток? Отговорите в “на твоя страна” с Георги Георгиев.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България"  в четвъртък, 30 август, от 7.00 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.

Редактор: