Най-популярните уеб звезди и много изненади от Vbox7 очакват посетителите на най-голямото младежко събитие у нас

Предпочитаното онлайн място за видео забавление Vbox7 ще посрещне  феновете в своята свежа зона по време на най-голямото младежко събитие у нас – Aniventure Comic Con 2018. В специално обособената Vbox7 зона посетителите ще могат да се срещнат с някои от най-популярните уеб звезди, както и да се включат в различни забавни активности. Aniventure Comic Con ще се проведе на 15 и 16 септември в Inter Expo Center в София.

В зоната на Vbox7 феновете ще могат да вземат автограф и да се снимат със звездите от първия български тийн уеб сериал "Не така,брат!", най-номинираната онлайн поредица "Следвай ме", мистъри продукцията "Килерът" и спиращия дъха екшън-трилър "Пъзел: Похитени". Посетителите ще видят още любимците си от "InstaQueen", "10 първи срещи" и новата романтична комедия "Статус: Обвързани".

Освен лични срещи с лицата на Vbox7, почитателите на уеб поредици ще могат да вземат участие в различни забавни активности, а специално осигурените подаръци гарантират доброто настроение. Няма да липсват и изненади – в рамките на събитието на 15 септември от 14:00 ч ще се проведе панел дискусия, в която специално участие ще вземат някои от популярните уеб лица. Феновете ще могат да зададат въпросите си към тях, а от своя страна актьорите ще разкрият любопитни новости около старта на новия сезон и уеб продукциите. В компанията на Надя Петрова, Иван Тишев и Мино Караджов, които са сред участниците в панела, посетителите ще имат възможност да гледат първи ексклузивни кадри от новите епизоди на хитовите уеб продукции, стартиращи през есента.

Подробна информация за участието на звездите на 7Talents в свежата Vbox7 зона на Aniventure Comic Con 2018 можете да намерите на адрес https://www.comiccon.bg/vbox7.

Aniventure Comic Con предлага изключително разнообразие от забавления за всеки фен на популярната култура – срещи със световноизвестни косплейъри, популярни актьори и влогъри от България и света, зони за аниме и комикси, много гейминг и стотици награди.

Незабравимите емоции са гарантирани с Aniventure Comic Con 2018 и Vbox7.