Актьорът от хитовия български медицински сериал “Откраднат живот: Анатомия на гнева“ сподели, че държи на наградите, които отличават не само професионалните, но и личните ни качества

По темата

С награда “Почетен гражданин на София“ беше отличен Владо Пенев по време на специално събитие в Столична община. “Със сигурност тази награда е изключително значима и в никакъв случай не е просто формалност – тя е чест за мен. Аз съм четвърто поколение софиянец, а София е най-любимият ми град. Както казаха по време на днешното събитието  - “София ще бъде най-добрият град за живеене, но за тези, които истински я обичат“, сподели развълнуваният актьор, когото зрителите на NOVA имат възможност да видят в “Откраднат живот: Анатомия на гнева“. 

“Харесвам награди, които отличават не само професионалиста, но и човека. Това е именно признание за личността – от години се опитвам да направя моя живот по-добър и по-красив, включвайки и отношенията ми със съседите на улица “Иван Вазов“, допълни актьорът.

Наред с добрите новини не пропускайте новите епизоди на “Откраднат живот: Анатомия на гнева“ – от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.