Челни сблъсъци и нежелани откровения ще разтърсят МБАЛ “Св. Кирил“

Първи сериозен сблъсък между доцент Банков и Христо Карагьозов ще постави гнева в центъра на новите епизоди на “Откраднат живот“ по NOVA. Напрежението помежду им ще бъде продиктувано от сестра Райкова, която ще ги провокира да бъдат честни пред нея и пред себе си. Откровенията ще се превърнат в главна тема и за други герои в болницата – след изневярата доктор Войнова ще трябва да реши как да постъпи с Тони след неговото завръщане.

По темата

Неизказаните чувства ще вълнуват и доктор Хинова, доцент Мазов и доктор Владов. Зародилите се отношения между колегите ще провокират доцент Мазов да продължи с нападките към Владов във всеки удобен случай.

Непланирана среща между майката на Кая и професор Цонев ще разкрие подробности от миналото на сестра Райкова. Дали професорът ще пожелае да промени живота на Кая и какво ще й предложи, зрителите ще видят в новите епизоди тази седмица по NOVA.

Особени обстоятелства ще съберат доктор Огнянова и доцент Банков, които ще отправят поглед към миналото и ще отговорят на най-важния въпрос – могат ли да имат съвместно бъдеще или всичко е безвъзвратно приключило.

Не пропускайте новите епизоди на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA.

Още актуални новини  ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.