Гледайте хитовия български сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Любовният триъгълник Мазов – Хинова – Владов става все по-сложен и заплетен в “Откраднат живот: Анатомия на гнева”. В новия епизод на най-успешния български медицински сериал тази вечер по NOVA Мазов отправя поредна провокация към своя опонент и то в операционната, а страстта между Лора и Владов достига до нов емоционален връх. Готови ли са двамата да прекрачат “забранената граница“ и какво ще им струва това?

По темата

Банков продължава да е в центъра на събитията, а появата му в болницата – целият в синини след сбиването с Христо, отново всява смут сред лекарите. Истина от миналото на Христо, която излиза наяве, откровено ще го подразни и той ще потърси сметка на Банков.

Албена решава да разкрие за изневярата си на Тони. Как това ще се отрази на сложните им взаимоотношения и дали ще доведе до окончателният край на тяхната история, или двамата все още имат шанс да продължат заедно?

Кая е все по-объркана и раздвоена в чувствата си между Банков и Христо. Любовните й дилеми обаче съвсем не са единствената й грижа. Ново изпитание очаква Кая в предстоящия епизод на сериала тази вечер. Майка й се появява в болницата, но незабелязана от никого изчезва. Кая изпада в паника, но я открива на абсолютно неочаквано място - в кабинета на директора. Таен благодетел ще й помогне в грижите за майка й, но дали зад този благороден жест не се крие нещо повече от “грижа“.

Не пропускайте премиерния епизод 27 на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.