Гледайте новата филмова премиера днес от 20.00 ч.

Днес от 20.00 ч. по NOVA предстои да бъде излъчена премиерата на взривоопасния екшън-трилър “Американски убиец“. Филмът е създаден по мотиви от романа “Всичко е лично“ на писателя Винс Флин, автор на редица бестселъри в жанра на политическия трилър. В главните роли влизат американският актьор и музикант Дилън О'Брайън, който получава признанието дори на критиката с изявата си във филма “Лабиринтът: Невъзможно бягство“. Другата главна роля заслужено е поверена на Майкъл Кийтън, макар първоначалният избор на създателите е тя да бъде изиграна от колегата му Брус Уилис.

“Американски убиец“ ще поведе зрителите на  NOVA през историята на Мич Рап (Дилън О'Брайън), който е около 30-те, а вече е претърпял сериозни житейски удари. Той губи родителите си в катастрофа и преживява смъртта на годеницата си в терористичен акт. Сега единственото желание на Мич е да получи  възмездие. Именно това го прави идеалният кандидат за нова група към ЦРУ, която ще бъде обучавана за тайни операции срещу ислямския тероризъм. Водач на групата е ветерана Стан Харли (Майкъл Кийтън), който ще се превърне в единствения му доверен спътник. Странни атаки срещу военни и цивилни ще ги отведат в Близкия изток, където ще се изправят срещу призрачен агент, който иска да започне война в региона.

Кой е призракът, с когото се борят? Не пропускайте развръзката в премиерния екшън-трилър "Американски убиец" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.