Търсят се и автомобилът и служебното оръжие на Тодор Николов

Продължава издирването на началника на КАТ - Казанлък. Информацията за изчезването на Тодор Николов беше разпространена вчера. Липсва и личният му автомобил, трите му мобилни телефона били изключени. Мъжът е разведен и живеел със сестра си в Бузовград. Сигналът за липсата на Николов е подаден от сестра му. 

"Повече от 40 часа липсва информация относно местонахождението на Тодор Николов. Допълнително се притесняваме, че липсва служебното му оръжие от касата на служителя. От момнета, в който началникът на районното ме информира за случая съм разпоредил в Районното управление в Казанлък да бъде сформиран Оперативен щаб, който да планира, организира и проведе издирвателни мероприятия, за да установим местонахождението на колегата. Към настоящия момент нямам положителен резултат. От вчера колегите от Районно управление – Казанлък са обходили всички маршрути, за които имаме данни, че евентуално могат да бъдат посетени от колегата. Предстои да бъдат проверени всички камери на входовете и изходите на град Казанлък. Последната информация, която имаме един проведен разговор вчера от 16.20 часа. От тогава и трите телефона, за които имаме информация, са изключени", каза директорът на ОДМВР – Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев.

Няма информация дали Тодор Николов е имал някакви лични проблеми. Проведени са разговри с негови близки и познати. Според негови колеги не е имало някакви индикации за промени в поведението му. Изключени са версии, свързани със семейството или пък с личния му живот. 

"От около две седмици той ми е казвал, че има сърдечни проблеми и че му предстоят по-сериозни прегледи и лечение, но нищо, свързано със служебните му задължения", каза старши инспектор Стойчо Крачолов, директор на РУ на МВР-Казанлък.

Репортер: Георги Манев

Изчезна шефът на КАТ-Казанлък, МВР го издирва

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.