За четвърта поредна година мотористите от Sofia Riders носят коледно настроение

Софийските мотористи от Sofia Riders носят подаръци и коледно настроение. Те имат традиция и дълг да даравят усмивки. „Страшно много хора сме, много сме весели. Нито снегът, нито студът ни пречат”, споделят мотористите.

За четвърта поредна година момчетата с каски и червени шапки заразяват с коледно настроение. Те са пазителите на коледния дух. Плашат всички лоши мисли с ръмжащите мотори. “Смисълът на всичко това, което е правим , е да покажем, че всеки един моторист е човек . И най-вече, че зад тази каска се крият и добри хора”, казаха още те. Мотористите раздават подаръци и късмет, на всеки, който ги срещне на улицата.

ПО ТРАДИЦИЯ: Мотористи, облечени като Дядо Коледа, раздават подаръци

Тази Коледа обиколката им започва от столичния квартал „Овча Купел”, където децата, лишени от родителски грижи са били много послушни и получиха своите подаръци.

Ако за най-малките Дядо Коледа на мотор е едно от чудесата на Коледа, за момчетата с мотори костюмът на белобрадия старец е само под наем. Под него се крият добри сърца, готови да помагат независимо от времето и мястото.  

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.