Все още не са ясни мотивите за убийството в кв. "Банишора"

Водачът на автомобила, който беше преследван от полицията в продължение на 360 км в Централна България, вече е установен. Това каза главният секретар на МВР Ивайло Иванов в ефира на „Здравей, България”. „Лицето не е криминално проявено. След като са се спукали гумите на автомобила, водачът е скочил почти в движение, успял е да се укрие към този момент, но е въпрос на време да бъде задържан”, каза Иванов. Единният от двамата задържани е криминално проявен, потвърди той.

ГОНКА ПО ХОЛИВУДСКИ: В продължение на 360 км полицията преследва автомобил

Не са произведени изстрели от служителите на МВР при издирването на водача на автомобила, уточни главният секретар на МВР. Това са били пиратки, хвърлени от пазач на станция в района. "От нас е използвано единствено устройство за принудително спиране на автомобили", каза главният секретар на МВР.

Продължава разследването на убийството на 25-годишната жена в София

По отношение на убийството в столичния квартал „Банишора” главният секретар съобщи, че все още мотивите се изясняват. „Най-вероятно случилото се е някакъв инцидент”, каза той и добави, че не са подавани сигнали за домашно насилие.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.