Дългоочакваният старт на шоуто ще бъде поставен в понеделник вечер в 20.00 ч. по NOVA

“Седми сезон на “Като две капки вода“ – тръгваме на училище!“, пошегува се Маги Халваджиян в студиото на "Събуди се", споделяйки очакванията за старта на уникалното шоу за преобразяване. Продуцентът гостува в съботно-неделния сутрешен блок на NOVA в компанията на Папи Ханс, който тази година ще допълни звездната осморка.

Милко Калайджиев и Стефан Илчев с нова визия за "Като две капки вода"

“Не осъзнавам, че стартът е след броени дни. Старая се, давам всичко от себе си - в един момент разбираш, че колкото и часове да минат в репетиции, просто трябва да усетиш, че си готов. Чувствам се по-комфортно с маската на друг човек“, разказа Константин Трендафилов, който си пожела да получи образа на Тони Стораро. Малко след това той направи и кратка имитация на популярния певец.

Етиен Леви: Чест е да съм вокален педагог в “Като две капки вода”

“Актьорите се чувстват по-добре в чужда кожа. Забелязал съм, че дори моментът, в който се налага да излязат от образ, се оказва труден. Голямото предизвикателство в “Като две капки вода“ е, че образите са изключително добре познати за аудиторията и задачата да се доближиш максимално не е лесна“, коментира Маги, който добави, че най-силно печелят симпатиите на публиката участниците с най-автентични роли или много забавен прочит на образа. Именно атмосферата на шоуто и създаването му “от приятели за приятели“ е вълшебната съставка, която продължава да присъединява нова публика.

Не пропускайте старта на “Като две капки вода“ на 25 февруари в 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването, официалния Instagram профил и сайта за актуални новинии. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com