Емблематичният изпълнител ще остави "мустака на републиката" за старта на шоуто на 25 феврурари в 20.00 ч. по NOVA

Милко Калайджиев и Стефан Илчев ще бъдат част от новия сезон на "Като две капки вода". Новината беше съобщена от главния сценарист на шоуто – Влади Априлов, който разкри пред Гала в "На Кафе" най-интересното около подготовката на участниците, седмица преди големия старт.

Деси Добрева и Дичо с 13 необикновени образа в новия сезон на “Като две капки вода“

"Да поддържаш едно шоу за седма поредна година и то да става по-добро е рядко явление. От години не сме събирали такъв отбор – участници със свой стил, които са истински състезатели", разказа той. Освен че мъжете са се сбогували със своите бради, Милко Калайджиев е оставил "мустака на републиката", за да влезе в автентичните образи. "През последните години Милко се свързва с хитове от поп-фолка, но в музикалната му история има както сръбски парчета, така и италиански канцонети. Смятаме, че той ще може да изпее всичко", допълни Априлов.

Петя Буюклиева – артистична и различна в новия сезон на “Като две капки вода“

По традиция продукцията кани и и един млад изпълнител, който да изненада както публиката, така и себе си – Стефан Илчев, който стана популярен с автентичните вокални имитации на Лили Иванова и дуети с български звезди, ще опита своя талант в 13 преобразявания в шоуто.

ТИТА и Papi Hans оставят познатото амплоа в новия сезон на “Като две капки вода“

"Като две капки вода“ стартира на 25 февруари в 20.00 ч. по NOVA с изненади и положителни емоции за участници и зрители. "Когато има добра имитация, България гласува! Публиката оценява старанието", завърши сценаристът на шоуто, който напомни, че добрата имитация е тази, която издига артиста на върха в шоуто.

Мария Илиева е първият обявен участник в новия сезон на "Като две капки вода"

Не пропускайте старта на "Като две капки вода" на 25 февруари от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването, официалния Instagram профил и сайта за актуални новинии. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com