Тази вечер в 20.00 ч. по NOVA осемте звезди ще се изправят пред първите образи от Бутона на късмета

"Ще трябва да махна мустаците за шоуто. Със сигурност ще ми се наложи да имитирам и женски образи - няма как да видим Шакира с мустаци!“, пошегува се Милко Калайджиев в "Здравей, България", броени часове преди старта на "Като две капки вода".

Папи Ханс за “Като две капки вода“: Чувствам се по-комфортно с маската на друг човек

Тази вечер от 20.00 ч. седми сезон на уникалното шоу за преобразявания ще стартира с осем нови звезди и изненадващи преобразявания в ефира на NOVA. "Дълги години през живота си съм пял поп, слушам всякакви музика – от класически хитове до най-съвременни парчета. Не искам да ми се падне Адел – страхотна певица, но би било много трудно за изпълнение", сподели изпълнителят, който тази вечер ще се впусне в първото преобразяване от Бутона на късмета.

Милко Калайджиев и Стефан Илчев с нова визия за "Като две капки вода"

"Кастингът е изключително добър! Стискам палци да бъде поредният забавен сезон!“, сподели Маги Халваджиян в специалния материал на "На Кафе".

Деси Добрева и Дичо с 13 необикновени образа в новия сезон на “Като две капки вода“

Мария Илиева, Деси Добрева, Петя Буюклиева, ТИТА, Милко Калайджиев, Папи Ханс, Дичо и Стефан Илчев ще представят първите звездни преобразявания в световни звезди.

ТИТА и Papi Hans оставят познатото амплоа в новия сезон на “Като две капки вода“

"Трябва смело да се отправяме към нови начинания! Получавал съм предложения да снимам клипове на Ерос Рамацоити и Лаура Паузини. Отказах се, защото вярвах, че България е мястото на което мога да сбъдна всичко за което мечтая“. Продуцентът допълни, че всеки човек е най-добрият мотиватор за себе си в реализирането на големите идеи.

Петя Буюклиева – артистична и различна в новия сезон на “Като две капки вода“

Не пропускайте старта на “Като две капки вода“ на тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Мария Илиева е първият обявен участник в новия сезон на "Като две капки вода"

Следете Facebook страницата на предаването, официалния Instagram профил и сайта за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com