Гледайте хитовия български сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

След като претърсва кабинета на Ина, но не успява да намери флашката с уличаващото я съдържание, д-р Мазов решава да изиграе картите си по друг начин. Манипулирайки Лора, той я подвежда, че няма нищо против тя да оглави отделението, дори я открехва за съществуването на една малка флашка, в която г-жа Фотева пази финансовите отчети и заплати на лекарите.

Ще се изкуши ли Лора да я открие и да научи какво възнаграждение е предвидила г-жа Фотева за новата й позиция? И ще се сдобие ли д-р Мазов с истински сериозен компромат срещу Ина Фотева?

Докато Пепе е в реанимация, а Христо и Дарина не могат да си намерят място от притеснение. Водена от необикновено предчувствие, д-р Кръстева настоява за повторен контролен скенер за Пепе. Ще се съгласят ли родителите му и какво ще покаже той?

Галя подозира д-р Захариев – разпитва го за взаимоотношенията му с Поли. Отговорът, който получава обаче, ще я остави без думи.

Не пропускайте епизод 20 на „Откраднат живот: Любовта лекува“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.