Журналистът Надежда Узунова се срещна с най-близките хора на светия отец

Наричат го папата на хората. Той е различното лице на традиционната религия. Първият папа с името Франциск, първият от Новия свят, първият, който си направи селфи и вкара модерните комуникации в работата си. Той е като рок звезда – бил е на корицата на „Ролинг Стоунс” и има музикален албум с църковни, латино и рок парчета. 

Католиците празнуват Великден

Но кой е човекът зад публичния образ? Опит да разкрият това правят журналистът Надежда Узунова и операторът Георги Георгиев, като изграждат един цялостен портрет на главата на Римокатолическата църква.

Повече гледайте във видеото

Екипите на Новините на NOVA ще проследят всяка стъпка на папа Франциск на българска земя на 5 и 6 май – на живо от София, Раковски и Ватикана. За първи път българска медия ще бъде част от официалната делегация на Ватикана. Специален екип на телевизията пътува до Рим и обратно, за да покаже един различен поглед към тази историческа визита, а репортерът Методи Владимиров и операторът Димитър Василев ще проследят случващото се от първо лице. Най-интересните гости и публични личности ще коментират визитата в няколко извънредни предавания „Да видиш папата по NOVA“.

„Да видиш папата по NOVA“ с повече от 15 часа на живо и извънредни предавания в телевизионния ефир

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес