След кратка пауза „Като две капки вода“ ще се завърне в ефира на 6 май от 20.00 ч. по NOVA

Магията на актьорската игра и вокалната имитация в „Като две капки вода“ разкриха в  „Здравей, България" педагозите Георги Низамов и Етиен Леви. „В рамките на няколко дни след Бутона на късмета трябва да сме готови с концепцията за новите образи. За участниците са много по-благодатни образи, които са далече от самите тях – тогава имат възможност да бъдат актьори и да изградят съвсем различен образ. Пример за това е изпълнението на Мария Илиева като Софи Маринова, която е изпълнител с много различно амплоа. Затова и образът беше невероятно успешен!“, разкри преподавателят по актьорско майсторство Жоро Низамов.  Двамата споделиха, че по време на подготовката са в непрестанна връзка помежду си, както и с хореографа Алекс Енева.

ТИТА нажежи сцената до победа в „Като две капки вода“

„За седми сезон съм в този формат – той е много любим за мен! В повечето случаи имитацията няма нищо общо със специфичния глас на участниците, а подготовката отнема много време. През годините сме се събирали да репетираме дори и на Великден. В този сезон всички са певци – това им помага да разберат по-бързо как да се случи промяната в гласа. Най-важното е да бъдат освободени, да не позволяват на интелигентността да им пречи и да изпадат в самонаблюдение и критика към своя образ. С образа на Папи Ханс, Милко Калайджиев доказа, че е един изключително широко скроен човек, който приема предизвикателствата – ценно е да има плавно преминаване през стиловете на поколенията“, разказа вокалният педагог на шоуто Етиен Леви. 

Папи Ханс: Мисля, че Стефан Илчев ще е големият победител в „Като две капки вода”

След кратка пауза, на 6 май зрителите ще видят Петя Буюклиева като Алла Пугачова. Бутонът на късмета предизвика Папи Ханс да се преобрази в Енрике Иглесиас, а Милко Калайджиев ще се изправи пред най-гголямото си предизвикателство в шоуто с Лили Иванова. Дичо ще изпее едно от култовите парчета на U2, а Мария Илиева ще бъде Веска Сидерова. Стефан ще се впусне в една от незабравимите балади на Селин Дион, а Деси Добрева ще се запознае с творчеството на The Weeknd. Победителката за вечерта ТИТА ще избира между Ерос Рамацоти и Шер за имитацията звездния дует.

Не пропускайте „Като две капки вода“ на 6 май от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването , официалния Instagram  и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY