Вярата помага, смятат боксьорите

Олимпийският шампион по бокс Петър Лесов и националката Станимира Петрова очакват папа Франциск в град Раковски.

"Като дете родителите ми държаха да ходим на църква. Тогава положението не беше като сега", сподели Петър Лесов в предаването "Здравей, България".

"И вярата помага, но и подготовката. Минал съм през много мъки да постигна успехите си. Но мисля, че и вярата помага", коментира развълнуваният Лесов.

"Мисля, че папата ще ни донесе късмет. Дори да не го докоснем, се надяваме да го видим и да ни донесе късмет за Олимпийските игри", добави Петър Лесов.

"Много се вълнувам, че съм тук. Също вярвам, че ще ни донесе късмет. Вчера гледах интервюто на Гинка Загорчева и наистина мисля, че ще ни е на късмет", сподели Станимира Петрова.

Екипите на Новините на NOVA ще проследят всяка стъпка на папа Франциск на българска земя на 5 и 6 май – на живо от София, Раковски и Ватикана. За първи път българска медия ще бъде част от официалната делегация на Ватикана. Специален екип на телевизията пътува до Рим и обратно, за да покаже един различен поглед към тази историческа визита, а репортерът Методи Владимиров и операторът Димитър Василев ще проследят случващото се от първо лице. Най-интересните гости и публични личности ще коментират визитата в няколко извънредни предавания „Да видиш папата по NOVA“.

„Да видиш папата по NOVA“ с повече от 15 часа на живо и извънредни предавания в телевизионния ефир

ВСИЧКО ЗА ВИЗИТАТА НА ПАПАТА У НАС ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.