Хиляди успяха да зърнат Светия отец отблизо

В ефира на NOVA отец Ивелин сподели какви са били емоциите от срещата на папа Франциск с католическата общност в Раковски.

СНИМКИ ОТ СРЕЩАТА ВИЖТЕ ТУК

„Папа Франциск отново успя да докосне не само сърцата на хората, но и техните ръце. Много от хората успяха да получат лична благословия от него и дори. Светия отец даде съвет на младежите да уважават по-възрастните и да се учат от тях. Той акцентира и върху това, че осъждането е много опасно и е изкушение на всички времена”, каза в отец Ивелин.

Той допълни, че думите на Светия отец наистина са го докоснали.

Екипите на Новините на NOVA ще проследят всяка стъпка на папа Франциск на българска земя на 5 и 6 май – на живо от София, Раковски и Ватикана. За първи път българска медия ще бъде част от официалната делегация на Ватикана. Специален екип на телевизията пътува до Рим и обратно, за да покаже един различен поглед към тази историческа визита, а репортерът Методи Владимиров и операторът Димитър Василев ще проследят случващото се от първо лице. Най-интересните гости и публични личности ще коментират визитата в няколко извънредни предавания „Да видиш папата по NOVA“.

„Да видиш папата по NOVA“ с повече от 15 часа на живо и извънредни предавания в телевизионния ефир

ВСИЧКО ЗА ВИЗИТАТА НА ПАПАТА У НАС ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.