Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Късметлията Калин Калинов от Пловдив спечели чисто новия автомобил в играта „На крачка от късмета“ на 29 юни по NOVA. Той победи останалите участници, като първи прекрачи финалната линия на пътеката и се отправи директно към своята кола, която го очакваше в студиото.

Захари Бахаров му връчи ключовете за новата придобивка. Развълнуваният участник се настани в нея заедно със съпругата си, която му стискаше палци по време на играта. „Искахме я. Много добре се чувствам. Новото си е ново“, каза късметлията. Калин беше на сцената на късмета благодарение на играта Лото 5/35 „Златната топка“.

Две дами получиха шанс да трупат печалби от щедрите сейфове. Луиза Григорова-Макариев изтегли Мария Хамамджиева от Пещера и Алпер Халит от село Смирненски.

Мария беше в шоуто благодарение на играта „Лото 6 от 47“, а Алпер участва с билет „Супер Лото+ 2019“.

Мария извоюва победата. Тя игра страхотно и си спечели 13 000 лева. Нейният опонент успя да отвори само един сейф с парична сума от 2000 лева, а след това попадна на два хикса. Така печалбата му беше разделена наполовина и си тръгна с 1000 лева.

Мария се изправи пред златните сейфове и възможността да утрои печалбата си. Тя избра сейф номер 3, но там я очакваше „Х“. Участничката предпочете да не рискува и се отказа с 13 000 лева.

Мария Илиева от Сливен получи шанс да играе за мега джакпот, достигащ 2 400 000 лева. Тя беше в предаването благодарение на играта „Лото 6 от 47“, в която участва с различни числа. С „Колелото на късмета“ участничката определи, че ще играе за 250 000 лева. Мария си натрупа сумата от 20 000 лева на сферите. На четвъртата обаче сгреши и предпочете да не рискува, като се отказа.

Не пропускайте шоуто и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA, когато стартира лятното турне „По следите на късмета“.