Тита разказва за новия си летен хит „Първа среща”

Звездата от шоуто „Като две капки вода” разказва за новото си лятно парче, което по всичко личи, че ще се превърне в горещ хит. Тита го посвещава на всички хора, които са усетили тръпката на любовта.

Певицата признава, че е близка с Папи Ханс от "Като две капки вода", но не са „опасно близки”. Тя все още е с приятеля си Викторио.

„За мен любовта е най-прекрасното нещо на света.  Аз постоянно се влюбвам в някакви неща. Любовта е навсякъде около нас. Така че трябва да имаме очи да я видим. Моята песен разказва за трепетите, когато харесваме някого”, споделя певицата.

„Първата среща” на Тита не е била много отдавна. Тя още помни колко истинска, невинна и чиста е била в този момент. „Звънях на приятелки – сега какво да облека, косата как да си направя, голямо притеснение беше. Но искам да се връщам към тези трепети. Да си ги припомням”, казва красавицата.

„Светът днес е по-меркантилен и готините момчета са изчезващ вид. Хората гледат вече с други очи на партньора си, няма я истинската романтика – да обичаш някого въпреки всичко, а не заради нещо”, разказва Тита.

В клипа „Първа среща” момчетата и момичетата са в две отделни стаи и са разделени от стена. Целият клип е като мюзикъл и е вдъхновен от филма „Брилянтин”. „Обожавам този малко ретро стил. Много харесвам руси коси, перли и букли. Трудното беше, че през цялото време бях на токчета. Всичко е 2D в клипа и е изработено специално за него. За първи път ми се наложи и да измисля дизайн на роклята, можете да я видите в клипа”, признава Тита.

Певицата е от чувствителните представители на  зодия Рак. Тя обича морето и ще има доста участия това лято. Какви още изненади готви Тита и какви сигнали идват от сърцето й, можете да видите във видеото на „Събуди се”.