Актрисата Яна Маринова се включва в горещите летни издания на шоуто

Национална лотария потегля на традиционното лятно турне „По следите на късмета“. От 6 юли по NOVA, в поредица от специални издания на предаването, водещите ще обиколят България и ще се срещнат отново с едни от най-големите късметлии.

Тази година част от горещото лятно турне ще бъде актрисата Яна Маринова. Заедно със Захари Бахаров и Олга Модева тя ще посети десетки късметлии, в които Национална лотария е оставила незабравими спомени и емоции.

„Много се радвам, че ще бъда част от лятното турне на Национална лотария. Впускам се в него с удоволствие и усмивки. Ще мога да погледна България през очите на хората, чийто живот се променя коренно след печалбите. Нямам търпение за многобройните срещи с късмета и радостта на спечелилите. Всяка човешка история ми е безкрайно интересна“, каза Яна.

По време на турнето ще разберем какви промени са настъпили в живота на късметлиите след печалбите от Национална лотария. Ще можем да усетим отново тръпката от емоционалните игри и вълнението на участниците.

Първата спирка на лятната обиколка е Благоевград, където Захари, Яна и Олга се срещат с няколко големи късметлии. Сред тях са милионерите Али Шайгов, който спечели 1 000 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони 3“ и Севда Шилигарова. Тя се радва на същата печалба, но от билет „Американско бинго за милиони“.

Междувременно продължава и традиционното връчване на чекове на щастливците, грабнали страхотни суми от щедрите билети и игри. През лятото то ще се състои в близост до късметлийския щанд на Национална лотария в Paradise Center.

Не пропускайте специалните летни издания на предаването всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.