Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Захари Бахаров, Яна Маринова и Олга Модева потеглиха на традиционното лятно турне „По следите на късмета“ на Национална лотария. Първата спирка в предаването на 6 юли по NOVA беше Благоевград, където водещите провериха как се е променил животът на няколко щастливци след печалбите.

Сред тях бяха милионерите Али Шайгов, който спечели 1 000 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони 3“ и Севда Шилигарова, която се радва на същата печалба, но от „Американско бинго за милиони“. Щастливците се събраха на площада и си направиха обща снимка за спомен от срещата.

 „Много добре се чувствам. В момента правя ремонт на жилището си“, разказа Али Шайгов . Първото нещо, което си е купил, е камион. „Всичко се промени след печалбата“, каза още късметлията.

Съвсем скоро късметът споходи Севда Шилигарова за втори път. Към печалбата от 1 000 000 лева тя прибави 5000 лева, които си спечели от играта „Лото 6 от 47“. „Това, което бяхме планували занапред в годините, сега го направихме набързо“, каза Севда. Тя показа на Яна къщата, която е построила с част от първата печалба. Завела е цялото си семейство на екскурзия и е помогнала на децата си.

На площада бяха и късметлиите Екатерина Давидкова, която спечели 250 000 лева от билет „Кеш Кръстословици x50“, Мурат Зекир, който харчи 200 000 лева от билет „Casino 7777” и Николай Чаушев с печалба от 100 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони 2“.

Лятно турне премина и през Елеонора Бельова от Разлог, която шофира чисто нов автомобил от играта „На крачка от късмета“. „Чувството е невероятно. Млад шофьор с чисто нова кола, сбъднах си една мечта“, каза късметлийката.

За своите емоции след печалбата разказа и Дина Тодорова от Варна, която триумфира с максималните 84 000 лева от играта „Сейфове“. „Бях много щастлива и не можех да повярвам, че съм в Национална лотария“, каза късметлийката, която ще използва парите за апартамент. Екипът на Национална лотария беше и във Враца, където се срещна с Цецка Петкова, която спечели 40 000 лева и 5-дневна почивка за двама в Тайланд от „МЕГА ДЖАКПОТ“. „Емоцията в предаването е уникална“, каза Цецка. Тя ще изхарчи спечелените пари за сина си.

Не пропускайте да видите кои са другите късметлии, през които ще премине турнето на Национална лотария следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.