МЕБИО е представител на много от производителите в страната

МЕБИО е нова за българския пазар онлайн платформа за мебели, разработвана в продължение на близо година. Тя предлага на своите клиенти широка гама от мебели на водещи български и чуждестранни производители, обособени в няколко категории - обзавеждане за спалня или детска стая, категория мека мебел, градински мебели, холни секции и много други. Продуктите се отличават с високо качество, богато разнообразие от стилове, пълна функционалност, непреходен дизайн и отлични цени, а продуктовият каталог е достъпен за всеки настоящ и бъдещ потребител.

МЕБИО е представител на много от производителите в страната и контактува директно с фабриките, в които се изработват мебелите, като по този начин успява да предложи най-актуалните за пазара модели. В допълнение, една част от моделите от продуктовата гама могат да се изработят по индивидуален проект в зависимост от нуждите и желанията на потребителя. Фирмата е в сътрудничество както с марки, добре познати на пазара, така също и с по-малки компании, специализирани в производството на една категория продукти - матраци, спални, кухни или дивани МЕБИО. Основната цел е на клиентите да се осигури възможно най-голямо разнообразие от мебели с различно приложение и във всички ценови диапазони.

Слоганът на МЕБИО е „Домът на твоите мебели“ и е олицетворение на основната мисия на фирмата - да предложи на всеки свой клиент мебели с високо качество и на добра цена и да му предостави възможността да създаде дома на своите мечти чрез подбирането на най- подходящите за целта мебели сред хиляди атрактивни предложения. Платформата е една от първите за българския пазар, обединяваща на едно място артикули от почти всички възможни продуктови категории за обзавеждане на дома.

Онлайн платформата МЕБИО е създадена и в съответствие с успешната световна концепция за ориентираност към потребителя и позволява бързо и лесно навигиране сред различните категории продукти за максимално улеснено онлайн пазаруване. За кратко време всеки клиент може да прегледа продукти от различни групи, да избере тези, които най-точно отговарят на визията му, да ги добави в кошницата си и да ги поръча.

При колебание по отношение на обзавеждането на дома потребителите могат да се информират за актуални тенденции при интериорния дизайн и да получат експертни съвети от водещи дизайнери благодарение на периодично актуализирания Журнал, наличен на онлайн платформата. При въпроси относно търсен продукт на разположение на клиентите е център за обслужване, опериращ 7 дни в седмицата. Екипът на мебелен магазин МЕБИО включва специалисти в областта на обзавеждането, готови да предоставят във всеки момент детайлна информация за предлаганите артикули и да отговорят на всяко запитване на потребителите.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.