Полицията е разкрила нелегален алкохол за курорти край Варна, съобщи още премиерът

При акция на варненската полиция е открит нелегален алкохол в големи количества, предназначен за курортите край Варна. За реализацията обяви премиерът Бойко Борисов пред медиите по време на инспекцията на строежа на "Хемус" край Шумен.

"Така че, прокурори, полицаи, всички са по обектите и работят активно", обобщи той. Борисов коментира и погрома в столичното заведение преди два дни, при който група мъже хулиганстваха посред бял ден и чупиха столове.

Задържан е още един от участвалите в погрома на заведение в София

"Двама собственици си мерят кой е по-голям тарикат", коментира премиерът Бойко Борисов по повод разправията между двамата съдружници, като показа, че е раздразнен от факта, че не са сигнализирали МВР, а са огласили случая в социалните мрежи. "Всички са с повдигнати обвинения, арестуват се по-бързите процедури и се вкарват в затвора. Един по един ще ги изловят бързо и ги излавят", добави премиерът.

Борисов коментира и пожара край магистрала Струма, което създаде проблеми в движението. Премиерът уточни, че зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков е бил през нощта на мястото. В момента там има геодезисти, правят се огледи и оценка на ситуацията, а след като експертите се произнесат, много бързо ще се направи организация на движението, стана ясно от думите на премиер и зам.-министър. В отговор на въпроса дали става дума за умишлен палеж, Борисов каза7 "Има прокурори, да повдигат обвинения".

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК. 

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си