Коледни преспапиета с печалби повишиха градуса на емоциите в шоуто

В навечерието на Коледа двама щастливци се сдобиха с чисто нови коли от предаването Национална лотария на 21 декември по NOVA. Нина Димова от Варна грабна голямата печалба в играта „На крачка от късмета” – автомобил Fiat Tipo.

„Колата е идеална“, каза късметлийката, когато се настани в новата си придобивка. Тя е на 31 години, семейна, с едно дете.

Освен утешителни печалби от 1000 лева, по 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билети „Празничен кеш“, за отпадналите участници в шоуто имаше празнични изненади. Те трябваше да си изберат по едно от коледните преспапиета в предаването, чрез които получиха шанс да спечелят семеен автомобил и суми до 7777 лева.

Диана Димитрова от село Брод си избра преспапие, което я зарадва с печалба от 4000 лева. Даниел Борисов от Варна демонстрира страхотен късмет и успя да уцели преспапието, в което се криеше автомобилът. Участникът беше много изненадан и развълнуван. „Чувствам се много добре и съм доволен“, каза той, когато седна на шофьорското място.

Иванка Славова от село Ветрен победи в играта „Сейфове“, успя да утрои печалбата си и грабна 48 000 лева. Нейният опонент Кирил Кирилов от Варна си тръгна с 10 500 лева, след като коледно преспапие прибави още 5000 лева към печалбата му.

Димитър Евлогиев от Дупница е големият финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“. Щастливецът си спечели 25 000 лева и 7-дневен All inclusive круиз за двама до перлите на Близкия изток – Дубай, Оман и Абу Даби.

Участниците в играта тази събота бяха само четирима, тъй като един от тях беше възпрепятстван и изпусна шанса си за милиони. Освен утешителни печалби, опонентите на Димитър си избраха по едно от коледните преспапиета. Така Анка Кънчева от Асеновград спечели още 3000 лева. Василка Пенчева от Казанлък си избра преспапие, което ѝ донесе още 1000 лева, а Борис Димитров от Стара Загора грабна 7777 лева.

Гледайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.