Не пропускайте щедрото шоуто и следващата събота от 19:30 часа по NOVA.

Щастливецът Евгин Гази от Кърджали спечели по безапелационен начин в играта „На крачка от късмета“ и ще шофира чисто нов автомобил Fiat Tipo. На гърба и на четирите монети, които бяха избрани от тримата участници в началото, беше неговата снимка. Така за броени минути късметлията се озова в колата в шоуто на 11 януари по NOVA.

Опонентите му Гергана Георгиева от Ямбол и Йосив Азов от Пловдив не успяха да направят нито една крачка по пътя към печалбата. Те си тръгнаха с утешителни суми от 1000 лева, по 100 лева за онлайн игрите и билети „Късметлийските седмици“.

Марина Здравкович победи в играта „Сейфове“ и си спечели 25 000 лева. Дамата извоюва победата без да отвори нито един сейф с хикс. Нейният опонент Живко Пенков от Димитровград нямаше същия късмет. Той успя да си натрупа 12 000 лева, които бяха разделени наполовина и Захари Бахаров го изпрати с печалба от 6000 лева.

Марина получи невероятния шанс да утрои печалбата си със златните сейфове и да си тръгне със 75 000 лева. Тя започна много добре, като отвори символ за утрояване. След това обаче попадна на хикс и предпочете да не рискува сумата от 25 000 лева. Късметлийката ще похарчи парите за образованието на децата си.

Георги Чонгаров от Асеновград стана финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ и изпробва шанса си за джакпот, достигащ 2 400 000 лева. Той беше в шоуто благодарение на играта Лото 5/35 „Златната топка“. Георги си спечели 25 000 лева и 5-дневна почивка за двама на Френската Ривиера.

Не пропускайте щедрото шоуто и следващата събота от 19:30 часа по NOVA.