Музиката била по желание на болния

Шофьор на линейка от Пловдив е уволнен от работа, след като пусна чалга на болен пациент. Той е получил поръчка да откара възрастен мъж от лечебно заведение до дома му. Музиката била поръчана от пациента, а клипът с изпълнението на желанието много бързо набра популярност в интернет.

"ПЪЛЕН АБСУРД": Как се кара с гума, стърчаща на метър от купето?

„Нашият бивш колега е изпълнявал желание на пациента. Искал е Петьо да му пусне музика, за да му бъде по-весело. Но нашата работа е първо да се съобразяваме със здравословното състояние на пациентите, с духа на Хипократовата клетва и с желанията им”, обясни Ивелина Маникатова, представител на фирмата за частни линейки, чиито бивш служител е Петьо.

„ПЪЛЕН АБСУРД": Кръстовище - национален рекордьор по катастрофи (ВИДЕО)

След като видеото стига до ръководството на компанията, младият шофьор е уволнен. Ден след това близките на пациента дошли в офиса й и поискали Петьо да бъде върнат на работа, като обяснили, че той просто е изпълнил желанието на техния роднина.

„Петьо е много добро момче. Изпълнявали сме много транспорти с него, но досега не е имало такива изпълнения. Никога не съм го виждал да пее в линейката”, сподели д-р Мусави.

Още по темата гледайте във видеото

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си