Темата коментира психиатърът д-р Тони Дончев

„В контрапункт на страха ни, има една част от българите, които неглижират това, което се случва с коронавируса и риска, който той носи за тях. Това е обезпокоително и е и повод за безпокойство и на Националния оперативен щаб“. Това заяви психиатърът д-р Тони Дончев в студиото на „Неделята на NOVA“.

Дават по 1 000 лв. на всяко медицинско лице, което се бори с коронавируса (ВИДЕО)

„Големият риск в такъв тип ситуации на бедствия и драматични събития е възможността чрез разбирането, че може би знаем повече и че може би ни лъжат и подвеждат, да счупим държавата. Тя обаче е най-ключовото нещо в такива ситуации“, каза още той.

Фалшива новина се оказа предупреждението за Нурофена и коронавируса

„Ако вирусът е „планирал“ да убие 5 000 или 10 000 българи, то липсата на организация и на държава вероятно ще убие десетки повече“, коментира Дончев.

По думите му това, което не бива да ни убягва е, че хората, които се грижат за овладяването на кризата знаят какво правят, имат ясен план и това ще доведе до планираните резултати.

Целия разговор гледайте във видеото.

Градовете в България опустяха след мерките срещу коронавируса (ВИДЕО+СНИМКИ)

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП 

ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО