Как се стигна до епидемията?

Тази седмица в „Темата на NOVA” Ивомира Пехливанова търси отговор на въпроса „Как се стигна до епидемията от коронавирус по света?”.

Светът такъв, какъвто не сме го виждали никога – застинал.. за кратко, а може би за дълго. Свят без гондолите на Венеция, „Дисниленд” и футбола. Свят без мерки и без аналог.  Страхът изпразни улиците. Битката с невидимия страх започва в съзнанието. Животът винаги намира начин да продължи, макар и не по старому.

Кабинетът: Фирмите да не съкращават служители, поемаме 60% от заплатата им за първия месец (ВИДЕО)

Без никой да подозира, последният ден на 2019 г. пренаписа историята ни. На 31 декември се появява новината за нов остър респириторен синдром. Няколко работници от пазара в Ухан развиха мистериозна пневмония, която не се повлиява от лечение. След време инфекцията напуска границите на Китай и стигна дори до европейските държави. В Италия нещата излязоха извън контрол. 

Дават по 1 000 лв. на всяко медицинско лице, което се бори с коронавируса (ВИДЕО)

След здравната криза ни очаква и икономическа. Цената на петрола вече се срина, а тази на акциите падна с 30 %. 

Целия материал гледайте във видеото

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП 

ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО