Гледайте вълнуващите филми този следобед по NOVA

Забавен съботен следобед очаква цялото семейство с анимацията „Мадагаскар 2” от 13.00 ч. и комедията „Нужни са двама“ от 14.50 ч.

В продължението на „Мадагаскар” зрителите ще видят отново всички мили животинки – лъва Алекс, зебрата Марти, жирафа Мелман, хипопотама Глория, Морис и пингвините, на които отново са поверени най-забавните реплики. Те все още се намират на далечния остров, но вече имат план – толкова налудничав, че може и да успее. Пингвините ремонтират стар разбит самолет, но не съвсем. Полетът на приятелите е твърде кратък и скоро те се озовават в дивите равнини на Африка, където ще срещнат себеподобни видове за първи път. Докато откриват корените си, отгледаните в зоопарка животинчета бързо осъзнават разликата между бетонната джунгла и сърцето на Африка. И все пак дали тук е по-хубаво от дома им в „Сентръл Парк“?

От 14.50 ч. пък близначките Мери-Кейт и Ашли Олсен отново ще се забъркат в куп бели и забавни приключения, за да създадат перфектното за тях семейство с Кристи Али и Стив Гутенберг в комедията „Нужни са двама”. Лентата на режисьора Анди Тенант е вдъхновена от класиката на Марк Твен „Принцът и просякът”.

„Нужни са двама” е разказ за две момиченца, които удивително си приличат. Едната - Аманда Лемън, расте в сиропиталище, а другата – Алиса Калоуей,в дома на богатия си добросърдечен баща (Стив Гутенберг). Противна и зла жена иска да се омъжи за бащата, но случайността завежда дъщеря му в летен лагер за сираци, основан от покойната й майка. Там тя среща своята двойница. Момиченцата замислят невероятен план как да разделят бащата и алчната натрапница и да го съберат с добрата възпитателка от приюта (Кристи Али).

Не пропускайте анимацията „Мадагаскар 2” от 13.00 ч. и комедията „Нужни са двама“ от 14.50 ч. този следобед по NOVA.