Лидерът на „Атака” прекара нощта в столичното 3 районно управление

Волен Сидеров вече е на свобода. След 24 часа в ареста лидерът на „Атака” излезе срещу нова гаранция от 50 000 лева. Така двете мерки са за общо 100 000 лева.

Сидеров прекара нощта в столичното 3 РУП. Той е с 2 нови обвинения. Те са за отправени заплахи спрямо служители на реда, които водят разследване срещу него, както и за подбуждане към нарушаване на мерките срещу разпространението на коронавируса.

Сидеров се яви в СДВР, задържат го за 24 часа (ВИДЕО+СНИМКИ)

Парите за гаранцията трябва да бъдат внесени в 14-дневен срок.

„Искам да направя едно обръщение към финансовия министър и премиера, защото те разпределят парите в държавата, да отпуснат средства за ремонт тук. Първо на тоалетните, защото са в ужасно състояние, а нищо не се знае, може да им се наложи и на двамата да лежат тук. Обвиненията са доста несъстоятелни – за коментар по телевизия, в който аз казвам, че Бог е над Мутафчийски. Ако това е повод  за обвинение, значи трябва да се замислим накъде отива държавата”, заяви Сидеров.

50 000 лева гаранция за Сидеров, наредиха принудителното му отвеждане в СДВР (ВИДЕО+СНИМКИ)

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.