Не пропускайте "Стюарт Литъл" от 14.30 ч. и "Къде покриха Морган" от 16.10 ч. по NOVA

Хю Лори и Джина Дейвис се впускат в семейно приключение с една страхотно чаровна мишка в семейната комедия “Стюарт Литъл” днес от 14.30 ч. по NOVA. Филмът е създаден по едноименния роман на Елуин Уайт и сценарий на М. Н. Шаямалан, а режисьор е Роб Минкоф, един от създателите на класиката “Цар Лъв”.

Лентата разказва наситеното с вълнение и развлечение приключение на мишката Стюарт - дребен симпатяга с голямо сърце, който търси своето място в един свят с гигантски размери. Осиновяването му от човешкото семейство Литъл става причина за лудешките му патила, най-вече със семейната котка Сноубел. 

Така неусетно Стюарт осъзнава смисъла на непознати дотогава за него думи като семейство, лоялност и приятелство. Семейство Литъл откриват, че във всеки един от нас има по един „Стюарт" - смелост, дух и кураж да бъдем каквито сме и да следваме мечтите си въпреки всичко.

Съботният кино маратон продължава с Хю Грант и Сара Джесика Паркър, които ще преоткрият любовта и брака в романтичната комедия “Къде покриха Морган?”. Филмът е дело на Марк Лоурънс, известен с лентата си “Срок на влюбване”, който се връща към добре познатата му тема за промените в една семейна двойка с една алтернативна гледна точка за семейна терапия.

Хю Грант и Сара Джесика Паркър влизат в ролите преуспялата двойка на Пол и Мерил Морган от Манхатън. Животът им изглежда перфектен с едно изключение - бракът им се разпада. Проблемите в личния им живот обаче са нищо, в сравнение с това, което двамата преживяват – стават неволни свидетели на убийство и следователно мишена на наемен убиец. Семейство Морган стават част от програма за защита на свидетели и биват транспортирани в малко градче в Уайоминг. Дали би след всичко случило страстта по между им отново ще се разпали?

Не пропускайте „Стюарт Литъл“ от 14.30 ч. и "Къде покриха Морган" от 16.10 ч. по NOVA.