Почитателите на родния футбол могат да проследят вълнуващите срещи и онлайн на PLAY DIEMA XTRA

Оспорвани мачове и незабравими спортни емоции очакват футболните фенове със старта на efbet Лига и Втора Лига от 7 август. Надпреварите между българските клубове могат да бъдат проследени традиционно в канала DIEMA SPORT, част от пакета DIEMA XTRA, както и онлайн в стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA.

ЦСКА 1948 и ЦСКА ще дадат повече от интересно начало на сезона, изправяйки се един срещу друг още в първия кръг на първенството на елитния български футбол. Двубоят ще се играе на националния стадион „Васил Левски“Левски ще започне битката през новия сезон с домакинство срещу коравия Берое в понеделник, 10 август, от 20:00 ч., а първият кръг сред елита ще завърши с двубоя Царско село – Етър – във вторник, също от 20:00 ч. По традиция  в програмата на DIEMA SPORT футболът от efbet Лига ще бъде опакован както подобава – с традиционния обзор на кръга, предаванията „Героите на кръга“, „Головете на кръга“, „Домът на футбола“ и „Преди кръга“.

Спортът се завръща в ефира на DIEMA XTRA и онлайн на PLAY DIEMA XTRA

Едновременно с efbet Лига стартира и надпреварата във Втора Лига, чието начало бележи двубоят между Хебър и Пирин. Откриващата среща от втория футболен ешелон ще бъде излъчена директно по DIEMA SPORT на 7 август от 17:45 ч. T ще предложи и традиционния обзор след всеки кръг на Втора Лига.

Цели четири кръга от efbet Лига и още пет от Втора Лига ще предложи горещият август, кой от кой по-вълнуващи и интересни!

Не пропускайте мачовете от efbet Лига и Втора Лига в DIEMA SPORT, както и онлайн в PLAY DIEMA XTRA!