Явор Борисов и Елени Декидис разказват повече за предстоящия втори сезон на комедийния сериал, който стартира в ефира на NOVA на 11 септември

Приятелските семейства Чобанови и Сиромашки и ексцентричните пловдивчани Хаджикосеви се завръщат с нови още по-забавни приключения. Те ще се отправят на щура ваканция в планината, където ще попаднат на скрито мистично тракийско съкровище. Каква е мисията на втория сезон на сериала и какви послания отправя към зрителите, разказва екранното семейство Хаджикосеви, което гостува в студиото на „Събуди се“.

„Има една максима, че комедия се играе по-трудно и аз мисля, че наистина е така. Но по време на снимките на сериала ние се забавлявахме страшно много“, споделя Явор Борисов.

NOVA с още по-силна и атрактивна програма тази есен

„Предвид факта, че бяхме заедно в продължение на 47 дни нямахме избор. Моята героиня е една ексцентрична дама, чийто фокус е тя самата. В първи сезон беше много екстравагантна. Зрителите я запомниха с визията й, с маниера и с една много сладка характерност – нейния  говор. В моменти на афект тя си позволяваше да бърка абсолютно несъзнателно думите. Обиждаше т.нар. простолюдие с думата меценати. Тя използва думите в грешен контекст, но с такава увереност, че излиза супер сладко. Има доста интересни думи в нейния речник, които зрителите ще чуят във втори сезон на сериала“, разказва Елени Декидис.

Вторият сезон на „All Inclusive” обещава големи изненади и щури приключения

„Най-важното според мен е, че Емил я обича. Сега през какво преминава тяхната любов е друг въпрос, който ще запазим в тайна. Ще преминат през различни изпитания, зрителите ще видят какви. Този път действието от морето се пренася в планината – във Велинград, един много красив град, където имахме удоволствието да снимаме месец и половина. Но докато в първи сезон всички се борихме за Залива на костенурките, във втори ще се борим за древно тракийско съкровище, с което героят на Ненчо Балабанов в началото е лично зает, но после всички се ангажираме с тази кауза. Ако говорим за послания, сериалът ни показва, че истинските съкровища се крият вътре в нас и в хората около нас. Всеки трябва да се обърне към себе си. Лично аз искам да благодаря на сценариста Иван Ангелов и на момчетата, които му помагат Жоро и Боби, защото този сезон ни дадоха ново поле за изява, с много интересни актьорски задачи“, допълва Явор Борисов.

Приключението „All Inclusive“ продължава с втори сезон по NOVA

„Изградили сме образите си с много любов. Благодарни сме и на режисьорите, с които работихме Боя Харизанова и Сашо Косев. Зрителите ще имат възможност да вникнат по-дълбоко в живота на нашите герои. Ще видят това, което ги вълнува и терзае. Това, за което се борят. Това, което се случва с нашите герои отговаря чудесно на сентенцията: „И богатите също плачат!“, категорична е Елени Декидис.

„All Inclusive“ е продукция на Нова Броудкастинг Груп с продуцент Краси Ванков („Hidalgo Productions“). Режисьори на сериала са Боя Харизанова и Александър Косев. Сценарият на втория сезон е дело на Иван Ангелов и Георги Иванов. Продължението на поредицата отново ще бъде озвучено от едноименната песен от сериала „All Inclusive“ в изпълнение на екранната двойка Ненчо Балабанов и Елена Атанасова, с музика и аранжимент на Марио Балтаджиев и текст на Иван Ангелов.

Не пропускайте втория сезон на щурото семейно приключение „All Inclusive“ от 11 септември по NOVA.