Този септември, след незабравимите морски преживявания, любимите герои от сериала се отправят на пътешествие в планината

Вторият сезон на любимия сериал на малки и големи „All Inclusive” обещава поредна луда ваканция за семействата Сиромашки и Чобанови. Но накъде са се запътили този път и какви приключения ги очакват – разказва Виктория Бояджиева.

Щурите търсачи на емоции отново стягат куфарите. След незабравимите морски приключения, любимите герои от „All Inclusive“ се готвят за нова доза забавление. Следваща спирка е планината, а пътуването им ще бъде заредено с много смях, приключения и пленяващи гледки от Родопите.

През пролетта „All Inclusive“ се нареди сред най-гледаните и успешни български заглавия в телевизионния ефир. Така се стигна до втория сезон на продукцията, който остава верен на силните си послания – за приятелството, за любовта, за семейството, за прошката и за простичката радост в дребните неща. Попадайки в поредица от забавни ситуации, семействата продължават да откриват неподозирани качества у себе си и своите половинки.

Приключението „All Inclusive“ продължава с втори сезон по NOVA

„Зрителите могат да очакват готино настроение, емоции, усмивки. Една незабравима почивка на нашите две забавни семейства“, разказва Краси Ванков – продуцент на „All Inclusive“.

„Нашето семейство този сезон претърпява един бум на любовта. Защото Мариана е много силна в този сезон и много иска да подкрепя повече своят съпруг. И го прави. И е един стожер“, разкрива актрисата Елена Атанасова.

„Винаги може още. Може, защото пък моят герой в този сезон отново е изправен пред нови предизвикателства и е на нов кръстопът. Този път фокусът не са нашите семейни взаимоотношения. Те са като цяло много по-стабилни след първия сезон. Сега всичко е простено и любовта тържествува. Но много интересни моменти, които са извън семейството, очакват моят герой Христо Чобанов, а целта му ще бъде да подобри живота на фамилията. След като се впуска да преследва едно тракийско съкровище, той се забърква в какви ли не приключения“, разказва Ненчо Балабанов.

И никой не е очаквал от Христо да стои мирен. Този път сън няма да го лови, докато не разгадае родопските мистерии, завещани от траките. С детско любопитство съживява легенди, навличайки си куп комични проблеми.

Димитър Баненкин: All Inclusive беше голямо удоволствие

„Под някаква форма любовта ни отново минава през изпитания. Но така е и по-интересно. На нашето семейство му е писано така с много изпитания, за да може така да заздравяваме нашата връзка ежесезонно“, шегува се екранното семейство Чобанови.

Към добре познатите две фамилии Сиромашки и Чобанов се присъединява трето, не по-малко щуро и забавно – семейство Хаджикосеви, само че този път срещата им ще се случи в планината.

„Нови изненади очакват зрителите в новия сезон на „All Inclusive”. Една от тях е участието на добре познатия и така любим актьор на поколения българи – Антон Радичев, който играе съществена роля в сериала, написана специално за него. Подготвили сме изненада и за по-младата аудитория. Някой, който не се е появявал в телевизионен сериал до този момент“, разкрива продуцентът на сериала.

Покрай комедията и нелепите недоразумения „All Inclusive“ повдига и сериозни теми. В първия сезон водеща тема беше застрояването по морето и еко каузата. Вторият сезон има за мисия да припомни изконната ни връзка с българската земя и съхраняването не само на нейната красива природа, но и на културно-историческите ни богатства, с които можем да се гордеем.

Впечатляващ финал на комедийния сериал на NOVA „All Inclusive“

Тръгвайки по стъпките на траките, в търсене на тяхното мистично съкровище, заровено в района преди векове, Христо намира нещо още по-старо и ценно. Истината за щастието.

„Съкровището не е външно, то е вътре в нас. И докато го търсим някъде навън изпускаме много ценни моменти заедно, сплотени и обичащи се. Съкровището е в нашите сърца и в нашите взаимоотношения, в нашите семейства. Нещо повече – то е в малките неща. Крие се дори и в битовизмите. Да не го търсим навън!“, категорични са Ненчо Балабанов и Елена Атанасова.

Не пропускайте втория сезон на щурото семейно приключение „All Inclusive“ от септември по NOVA.