За провалената си почивка разказва потърпевшо семейство

Зрители на NOVA се оплакаха от лоши условия, ниска хигиена и дървеници в хотел, за който платили по 90 лева на вечер. Мястото за настаняване се намира в Черноморец.

„Посещавал съм доста хотели, но такъв видях за първи път – мръсотия. Това място за настаняване за мен е пълен резил”, коментира Иван Колев. 

Хотели на Черноморието затварят врати в разгара на сезона

Той твърди, че снаха му е получила обрив след първата вечер в хотела. „Помислихме си, че има комари. След втората нощувка беше цялата нахапана от дървеници”, допълни Колев. 

На въпрос дали е поискал да разговаря с управителя Иван отговори: „Там не можеш да намериш никого – нито управител, нито човек на рецепция”. 

Туристите подават сигнал до РЗИ-Бургас. Оттам отговориха, че ще извършат проверка по случая.

 

 

„Хотелът е обезпаразитен по всички изисквания – всяка една стая и коридор. Това можем да го докажем с документи. До момента туристите, които са ни гостували, са оставали много доволни и очаровани”, обясни управителят на хотела. 

Министерството на туризма също извърши проверка по сигнала. „При цялостната инспекция на обекта не бяха установени нарушения, вероятно хотелиерът е отстранил това, което е било като нередовност. Предстои да извършим повторна проверка, за да сме сигурни, че цената и качеството отговарят на исканата туристическа услуга”, заяви началникът на отдел „Регулиране на туристическите дейности“ Елеонора Добрева. 

Повече гледайте във видеото.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.