Защо липсва грижа, както за нея, така и за сигурността на околните?

Повече от две години опасна и агресивна жена тормози жители на квартал във Велико Търново. Недоволните съседи осъдиха жената и вече има съдебно решение за извеждане от жилището, но месеци това не се случва. Защо липсва грижа както за нея, така и за сигурността на околните?

„Ходим по мъките вече две години. Листът за принудително извеждане на жената от жилището датира от април месец тази година”, жалват се съседи.

Агресивна жена тормози жителите на Дряново (ВИДЕО)

Разказват, че жената хвърля и чупи предмети безразборно. Много пъти се е разхождала по етажите с нож в ръка, като е отправяла и заплахи за саморазправа.

„Помня случаи с тази жена още от дете. Изблиците и са периодични. Наблюдават се затишия, а след това става нетърпимо. Изпочупвала ни е всички прозорци”, разказват хора от съседните апартаменти.

Съпругът на жената признава, че жената има нужда от активно лечение. „Сега е спокойна и наистина няма нужда да я закачаме”, казва той.

БРУТАЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ БОЛНИ В ПЛОВДИВ: Служители бият и обиждат възрастни хора (ВИДЕО)

„Апартаментът си е мой. Не съм направила нищо на никого. Не смятам, че има някакъв проблем и че имам нужда от помощ. Не съм се карал с никого”, разказва самата тя.

Повече по темата гледайте във видеото

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.