За изненадата мъжът разчита на помощта на близки и колеги

Нестандартно предложение за брак по въздух. Това не е сюжет за фантастичен филм, а естественото развитие на любовта на един авиатор. Последва ли „да“ на земята - разказва Милен Ангелов.

Учителка получи предложение за брак на първия учебен ден (СНИМКИ)

Любов като в приказките - така може да се опише връзката между двама млади пловдивчани. Искрата между старши лейтенант Никола Величков и неговата любима Десислава пламва преди около година. На 16 януари младият мъж получава заветната целувка. А още от самото начало двамата заживяват съвместно и започват да споделят всички моменти заедно.

"От много време знам, че искам да прекарам живота си с нея. Просто търсих подходящия начин, по който да й предложа брак", споделя Никола Величков.

Така се ражда и идеята за нестандартното предложение, което Никола прави. Помагат му много негови близки и колеги.

Уличен екшън с бухалки в Пловдив се превърна в предложение за брак

"За всички беше изненада. За първи път се случва да правим подобно нещо като предложение за брак по въздух. Романтично е", обясни старшина Мирослав Павлов, парашутист инструктор.

"Показвайки пръстена, й обясних, че отстрани автоматите са заредени. Попитах я да използваме ли някакви други способи, за да каже "да". Шегувам се естествено, нямах съмнения. Беше въпрос на време да узаконим нашата връзка и да станем семейство", казва още Никола.

А без да подозира, в Деня на парашутиста, Деси се оказва основният герой в сценария на запомнящото се предложение.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.