Дядото казва, че никога не се е чувствал зле, докато е боледувал, боляло го, защото бил далеч от съпругата си

Дълголетни баба и дядо победиха коронавируса и се прибраха вкъщи, макар заразата да е особено смъртоносна за възрастните хора.

Норман Ман ще стане на 99 през март. Половинката му Сивия Ман, за която е жене от 76 години, е на 96. Те живеят в Сан Диего от 1953 г. В момента са насанени в местен старчески дом .

Внучката им, която живее в Атланта, казва, че нейните баба и дядо може да са се заразили с COVID-19 от служител в Дома. Тя веднага разбира, че животът им е в опасност заради преклонната им възраст.

Бабата вярвала, че има само настинка, докато дядото развил неприятна кашлица скоро след поставянето на диагнозата и трябвало да бъде хоспитализиран и поставен на кислородно дишане.

Норман Ман е настанен в отделението за COVID-19, но никога не признава, че се чувства зле. Помолил за бурито, ориз и пържени картофи и се прибрал от болницата само след няколко дни.

Дядото казва, че никога не се е чувствал наистина зле, докато е боледувал. Повече му повлияла раздялата със съпругата си.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.