Мелания Кнаус Тръмп стигна до ролята си на първа дама като енигма, коментира Ню Йорк Таймс

Мелания Тръмп ще бъде запомнена като първата дама, която пристигна в Белия дом късно и го напусна рано, пише Ню Йорк Таймс.

СТИЛ И СЕКСАПИЛ: Мелания Тръмп като първа дама (ГАЛЕРИЯ)

Мелания Кнаус Тръмп стигна до ролята си на първа дама като енигма. Никой не знаеше как бившият словенски модел, станал трета съпруга на Доналд Тръмп, ще се адаптира към ролята, която предшественичката й Мишел Обама тотално преобрази, пише още авторитетното издание.

И сега, след четири години на размирици - доклади за изневярата на съпруга й, здравословни проблеми, които изискваха болничен престой и никога недоказани слухове, че тя дори не живее в Белия дом - най-запомнящото се накрая беше не как Мелания изглеждаше различна от съпруга си, но колко много приличаше на него, коментира изданието.

Мелания Тръмп посрещна коледната елха на Белия дом (ГАЛЕРИЯ)

Описана от служители на Белия дом като в състояние на шок след изборите през 2020 г., Мелания се присъедини към съпруга си в настояването, че той действително е спечелил.

Но до новата година тя беше във Флорида. Мелания така и не се свърза с пристигащата първа дама Джил Байдън, за да обсъди въпросите на прехода и не направи никакви усилия да й направи обиколка в Белия дом, както е обичайно за напускащите първи дами.

Мелания - прелестна в зелено, шегаджии превърнаха роклята ѝ в „екран” (ГАЛЕРИЯ)

Вместо това тя се съсредоточи върху опаковането, въпреки че съпругът й се опита да „спре времето“.

Очаквайте церемонията по предаването на властта - в специалното студио на NOVA "Клетвата на Байдън" днес от 17.30ч. Най-горещите анализи и коментари - на живо от Вашингтон и студиото ни в София.

Още за Мелания Тръмп четете тук:

Мелания Тръмп ще издава мемоари за времето в Белия дом

Мелания изостави дълбоките деколтета (СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА)

Мелания – голямото неизвестно в уравнението „Тръмп”

Мелания – новата стопанка на Белия дом (СНИМКИ)

Фризьорът на Мелания Тръмп: Тя обича прегръдките

ВСИЧКО ЗА ВСЪПВАНЕТО В ДЛЪЖНОСТ НА ДЖО БАЙДЪН ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО Е.