Премиерът обясни, че познава сина на Румен Радев

„Оставете децата на мира и не ги замесвайте в мръсната предизборна кампания. Има граници, които не трябва да се преминават. Днес за пореден път „пазителите на демокрацията“ тормозят най-нагло децата ми, и то в техния дом. Нито те, нито синът на президента заслужават подобен тормоз“. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на инспекция. 

Борисов: Инвестирахме над 6,6 млрд. лв. повече за доходи и пенсии спрямо 2017

Той посочи, че са опитали да го пречупят с компромати и шпиони, но не са успели.

„Сега това ли успяха да измислят демократите? Това ли е върховенството на закона, това ли са демократите?“, попита той и добави: „Докато ние правим така, че хората да живеят в по-добра среда, те отишли, шпицкомандите на Радев, Мая и подобни политици - децата ми реват у нас, внуците реват - тези са демократите!“, отбеляза Борисов.

 

Министър-председателят посочи, че познава сина на президента Румен Радев. Определи го като умно, красиво момче, спортист.

„Не ви ли е срам да правите така с децата? Пак казвам - познавам го, много ми е симпатичен. На тази възраст всеки може да наруши нещо, ние сигурно с баща му сме правили по-големи глупости. Оставете ги на мира!“, добави премиерът.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.