Епизодите на вълнуващата поредица започват на 1 март от 13.30 ч.

Любовта между двама души ще бъде подложена на тежки изпитания в премиерата „Изпитанията на живота“ - от 1 март, понеделник, 13.30 ч. Зрителите могат да проследят пленяващата и драматична история в епизодите на многократно награждаваната романтична поредица, която е римейк на едноименен хитов сериал от 2001 г. Вълнуващият сериал ще се излъчва всеки делничен ден от понеделник до петък по NOVA.

Съдбата събира главните герои Анураг и Прерна, които бързо се влюбват и създават силна връзка помежду си. Междувременно арогантната Комолика търси начини да навлезе в техния живот, като целта й е Анураг. След като плановете да я омъжат за по-възрастния Навин са осуетени, Прерна  е свободна да покаже истинските си чувства към Анураг. Бъдещето на връзката им обаче е несигурно на фона на тежките житейски изпитания, пред които ще се изправят.

Романтичният сериал „Изпитанията на живота”, продуциран от Екта Капур, се радва на изключителен успех Индия. В главната роля на Прерна влиза красивата актриса и модел Ерика Фернандес. За ролята на нейния любим - Анураг, е избран индийският сексимвол Парт Самтаан. Хитовият актьор е участвал в популярния младежки сериал „Yeh Yaariyan“, а красотата му го поставя на 2-ро място в класация за най-желаните мъже в Индия. Чаровната Хина Кан също влиза в талантливия актьорски състав, който печели редица престижни награди за превъплъщенията си в сериала.

„Това е пленяваща история за силата на обичта. Исках водещите герои да имат комплексни черти на характера. Анураг да е от онези мъже, които не натрапват присъствието си и не търсят внимание, но веднъж забелязани, остават незабравими. За мен Парт беше логичен избор, защото има невероятно присъствие пред камерата. Прерна на пръв поглед изглежда безгрижна, но всъщност е с много дълбок и цветен характер. Когато видях пробните снимки на Ерика, знаех, че я искам за ролята“, споделя в интервю Капур.

Способни ли са трудностите да заличат напълно любовта между двама души, ще разкрият епизодите на новия премиерен сериал „Изпитанията на живота“ - всеки делник от 1 март, понеделник, от 13.30 ч. по NOVA.