Вижте какво разказа за себе си тя

Тя е фотограф и пътешественик. Майка на две красиви дъщери и едно прелестно куче. Не консумира месо, но готви божествено. В поредицата „Кои са истинските им лица?“, представяща водещите на NOVA NEWS, гостува изкусително русата водеща на новините на NOVA NEWS - Яна Мойсеева. 

Работата ѝ дава адреналин и храни душата ѝ. Винаги е мечтала да се занимава с журналистика, от 15 години е в сферата. Привлича я да отразява събитията такива, каквито са, за да бъдат информирани хората и го смята за достойно.

ЛИЦАТА НА NOVA NEWS: Патарински - водещият, създал нов жанр в журналистиката

Според нея стресът и точността са задължителни в нейната професия. Има две деца – на 12 и на 7,5 г. А кучето Кая се превръща в трето дете за нея. Стреми се да бъде повече с тях, но твърди, че е важно дори малко, времето, прекарано с тях, да бъде качествено.

На 30 г., когато ражда втората си дъщеря, започва да се занимава професионално с фотография. Основно е нейно хоби, но го определя и като своя втора професия.

Обича да пътува, а последното място, което е посетила преди пандемията, е Доминиканската рапублика. Сред най-екзотичните дестинации, където е била, са Занзибар, Тайланд, Шри Ланка. Мечтае да посети Япония.

Целия разговор гледайте във видеото.

Всички новини от NOVA NEWS следете на страницата на телевизията във Facebook, както и в канала й във Vbox7.