Вижте кои са те

В Интернет вече правим почти всичко – организираме работни срещи, плащаме сметки, гледаме филми, дори вадим документи. Тогава защо повечето от нас все още пазаруват на място, в супермаркетите, вместо да получим всички продукти вкъщи? Ако не сте се замисляли над този въпрос, ето ви 5 основателни причини да предпочетете онлайн пазаруването на хранителни продукти пред ходенето в магазин, които тествахме с най-новия играч сред онлайн супермаркетите в България Kolichka.bg.

ЛЕСНО Е

Под „лесно“ имаме предвид наистина лесно. Можете да пазарувате от вкъщи, от колата, от метрото и дори от банята. Просто си взимате телефона и избирате това, което ви трябва, а след това го получавате у вас. Без носене на торби и блъскане.

СПЕСТЯВА ПАРИ

Онлайн магазините за хранителни продукти често имат атрактивни оферти и е напълно възможно всъщност да похарчите по-малко пари там, отколкото в супермаркета. Извън буквалното пестене на пари, фактът, че оползотворяваме по друг начин времето, което иначе щяхме да прекарате в супермаркета, е голям плюс. Вместо да носим торби, може да работим, да се забавляваме със семейството или просто да си почиваме.

ИКОНОМИЧНО Е

Макар и на пръв поглед да не изглежда така, пазаруването на хранителни продукти онлайн спестява пари заради възможността да видите финалната сметка преди да я платите. Ако на касата в магазина се случва да се изненадаме от сумата, онлайн тя може да бъде ревизирана преди плащането и това е наистина страхотно.

ПЛАНИРАНО Е

Пазаруването под пара в супермаркета винаги води до това, че забравяме да купим нещо, което ни трябва. Или обратното - често се случва да си тръгнем от магазина с различни продукти от тези, които сме искали да вземем. Да мислиш какво да сготвиш, докато гледаш десетки други хора, които мислят същото, не води до добър резултат. Пазаруването онлайн дава възможност спокойно да планираме и да купим точно тези продукти, които ни трябват, и нищо повече.

Източник: Kolichka.bg

ЛЕСНО СЕ СВИКВА (С ХУБАВОТО)

Тази хубава поговорка с пълна сила важи за онлайн пазаруването на хранителни продукти. И наистина, човек свиква изключително бързо с това да избира нужните продукти от вкъщи или офиса и да ги получава на вратата на дома си в удобен час, и реално няма какво да те върне назад в препълнения супермаркет в час пик.

За да може веднага да проверите на практика тези съвети, най-добре е и вие С Kolichka.bg - онлайн супермаркет с над 10 0000 продукта в разнообразни категории, а отличителна черта на платформата са продуктите с изключително качество и на изключително достъпни цени.

Източник: Kolichka.bg

Kolichka.bg е част от най-голямата група за електронна търговия в централна и източна Европа и партньор на МЕТРО.

Магазинът предлага и специална селекция #ИзгоднаКоличка, която е създадена именно за всички заети хора, които нямат време да сравняват цените на продуктите в различните магазини. В категорията има над 200 от най-купуваните във всяко домакинство продукти, за които от Kolichka.bg сравяват цените им онлайн всеки ден, за да ги предлагат на гарантирано най-ниска онлайн цена.

Kolichka.bg гарантира качеството на продуктите със стриктен контрол при подбора и доставката на поръчката, включително и внимателно проследяване на срока на годност на продуктите, съхраняване в сух лед и термо кутии, за да се предотврати прекъсване на хладилната верига и доставка с хладилни автомобили, одобрени от Българската агенция по безопасност на храните.

Източник: Kolichka.bg

Плащането може да бъде направено по време на поръчката, в брой или с карта при доставка, а цената на самата доставка се променя в зависимост от обема на поръчката – за поръчки над 60 лв. тя е на цена 2 лв., а над 80 лв. е безплатна.

В момента Kolichka.bg извършва доставка в цяла София, Банкя и Божурище, като амбицията на компанията е след валидация на концепцията си да покрие и още градове в България.