"Политиците проспаха назряването на проблема с тока", смята още Мария Капон

"Ние сме събрани леви и десни, но при нас няма задкулисие и работим добре. Скандалите и компроматите не ни пречат. ГЕРБ и ДПС са червените линии, които не преминаване", това каза в "Твоят ден" по NOVA NEWS Мария Капон от „Изправи се БГ! Ние идваме“. Тя допълни, че от "Има такъв народ" могат да бъдат партньори, защото имат добри специалисти.

"Икономическата криза трябва да се управлява политически. Времето за взимане на решения в тази ситуация трябва да е максимално кратко. Политиците проспаха назряването на проблема с тока", каза още Капон. Според нея компенсация за сметките за ток трябва да има за производителите, като пари за това ще се намерят.

Томислав Дончев: Не изключвам пазарни спекулации при търговията с тока

"Втора актуализация на бюджета няма как да се направи, ще се работи по бюджет за 2022 година", смята политикът.

"Ние бяхме най-активната и ефективна формация в парламента за 26 дни. За нас са важни хората, а границата ще я минем и ще влезем и в следващото Народно събрание, в което ще бъдем също толкова енергични", категорична бе Мария Капон.

Целия разговор вижте във видеото.

ВСИЧКО ЗА ИЗБОРИТЕ 2 в 1 ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.