След намеса на полицията нещата са се поуспокоили

Броени минути преди да започне футболната среща между ЦСКА и "Локомотив" (Пловдив) феновете на двата отбора влязоха в ръкопашен бой на трибуните на "Българска армия", предаде gong.bg.

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК

Десетина минути преди да започне двубоя, привържениците на "червените" и "смърфовете" се сбиха в Сектор "А", но след намесата на полицията нещата се успокоиха и мачът продължи по план.

В определен момент от сцените нахлуха и фенове на "червените" от сектор "Г". Те прескочиха загражденията и се насочиха към гостуващата агитка, а в мелето бяха използвани седалки, ъгловото флагче на корнера, както и метла, която бе до тунела за излизане на футболистите.

От СДВР потвърдиха неофициално пред NOVA за спречкване преди мача. Положението е овладяно. След срещата имаше засилено полицейско присъствие. Няма задържани след случилото се. Няма и пострадали. Само един от феновете е наранил ръката си, в опит да прескочи загражденията. Мачът приключи с резултат 1:3 за гостите от "Ломотив".

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.