"Много хора постоянно ме питат за рецепти или за съвети, когато приготвят различни ястия", споделя тя

Броени дни преди старта на четвърти сезон на световноизвестното риалити състезание за професионални готвачи кулинарният блогър Соня, станала по-известна като принцесата от Hell’s Kitchen, сподели какво я е вдъхновило да напише собствена кулинарна книга и разкри дали най-накрая е срещнала любовта.

Шеф Ангелов: В „Hell’s Kitchen 4“ търся хора с отношение към готвенето

„Много хора постоянно ме питат за рецепти, за съвети, когато приготвят дадено ястие и реших, че е време и аз да допринеса с нещо към кулинарията. Много обичам месо и морски деликатеси. Обичам и агнешко, и свинско, и телешко. Дори обичам да хапвам сурово месо. Знам, че сега веганството е модерно, но за мен месото трябва да присъства на масата“, разказва Соня.

За традициите при имената

„Ако моето дете се роди на Гергьовден, бих го кръстила Георги. Бащата на моя приятел също се казва Георги и той му е дал обещание първото му дете да бъде кръстено точно на него. Смятам да спазя традицията.

За голямата любов

„От няколко години търсех любовта. Не бях изгубила надежда, но не вярвах, че в 21 век съществува истинска любов. Без да имаш изгода от отсрещния човек или да гледаш материалните неща. Страхотно е чувството на чистата истинска любов. Когато се раздаваш за някого и той ти отвръща със същото.“

Забраненото, което ни привлича

„Всички хора сме устроени така, че когато нещо ни се забранява, то става по-търсено и по-желано. Това е маркетингова стратегия и го има във всеки бизнес.“

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.