Добрата страна на шеф Ангелов отново излезе наяве – нямаше изгонени участници от „Кухнята на Ада“

Тази вечер от 20:00 часа в третия пореден епизод на Hell’s Kitchen България четирима нови готвачи се включиха в най-голямата кулинарна надпревара в българския ефир. Новите участници изненадаха двата отбора непосредствено след вечерята, а шеф Ангелов даде дума, че именно те ще допринесат за пропуските на Червените и Сините.

Към Червения отбор се присъединиха рисковият играч Валентина и достойната за уважение Деница със собствен ресторант, в който е главен готвач. „Напуснах сигурната си кариера в Германия, за да готвя при шеф Ангелов.“, решително заяви Валентина в желанието си да спечели Hell’s Kitchen България. Нови сили в Синия отбор вдъхнаха екзотичните Артур и Андреа. Артур е арменец, напуснал родината си поради военните действия в страната навремето, а привлекателната Андреа от Нидерландия е самоук готвач, който ще се изправи и пред предизвикателството да научи тънкостите на българския език с помощта на своя очарователен учител Калоян.

Hell’s Kitchen България предизвика участниците с кулинарни приключения в Копривщица

Виктор Ангелов наистина държи на репутацията на добрия шеф Ангелов, който  отново изненада всички участници с компромисните си решения. Въпреки номинациите и предизвикателството пред Емил, Денислав, Виктория и Димитър, в края на вечерта той съобщи, че тази седмица всички продължават напред и никой няма да напусне „Кухнята на Ада“.

Преди това да стане ясно, Шеф Ангелов смая номинираните с непредвидено дневно предизвикателство, в което те трябваше да спечелят продуктите си за приготвянето на свое ястие в картинг състезание. Пръв, с най-качествени продукти, финишира Емил, последван от Денислав и Димитър, а последна остана Виктория. Същинската част от предизвикателството беше самото готвене, а шеф Ангелов не изплю единствено храната, приготвена от Емил, който заслужено си спечели куртката обратно.

Шеф Ангелов: Мотото на новия сезон на Hell’s Kitchen e: „Първо показвам, после наказвам!“

Малко преди началото на вечерната резервация в Hell’s Kitchen България шеф Ангелов въведе Политика за нулевите отпадъци, според която готвачите приготвиха първия авторски мини комплимент за гостите в ресторанта. На вечерята Денислав и Виктория се редуваха в оглавяването на Червената кухня, а лидер на Синия отбор беше Димитър. Поръчките влизаха една след друга, при което Виктория и Денислав подадоха на паниката. Вследствие на това Червения отбор беше изведен направо към общежитието с традиционното вече „право хоро на срама“. Ходът на събитията в Синия отбор не беше по-различен – съотборниците на Димитър постепенно губеха вяра в него, но и в самите себе си, което беше причината те да не издадат поръчките си и техния лидер да остане последен в елиминационната надпревара.

14 участници влизат в Hell’s Kitchen България тази вечер

Българския език или езика на кухнята ще усвои първо Андреа? Какво влияние ще окаже единствената дама на мъжете в отбора на Сините? Как ще се справят новите участници с предизвикателствата на шеф Ангелов? – разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria петък вечер в 21:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.