Главният редактор и продуцент на кулинарното предаване по NOVA разкрива в „На кафе“ какво да очакваме от новия сезон на „Hell’s Kitchen“

Какво да очакваме от „Кухнята на Ада“?

„След двегодишно прекъсване, всички бяхме под голямо напрежение, тъй като трябваше да се завърти цялото колело отново. Всичко тръгна както трябва и сме подготвили един доста по-различен и интересен сезон, с много нови елементи. Голяма възможност за участниците е да покажат, че могат да готвят не само в професионалната кухня на ресторанта, но също така и да готвят в професионално подготвени каравани, с които имаме възможност да гостуваме на различни места в страната и извън България. Хората ще могат да видят на живо как се случва всичко това. В самата механика на предаването също има нови неща, например Шефмобила, който обслужва салона и още една допълнителна станция, на която нашите участници могат да покажат на какво са способни. Имаме доста силен и интересен каст и участниците ни са разнообразни, включително и наличието на чужденци. Очаква ни интересен и вълнуващ за всички нас сезон“, разкрива пред репортер на „На кафе“ Витомир.

Нови четирима готвачи станаха част от Hell’s Kitchen България

Какви качества са необходими, за да спечелиш?

„Много важни са комплексните качества, защото човек трябва да умее да се приспособява. Това е важно в такъв тип формати. На финала печели един. Има едно противопоставяне на типа играчи и дори участниците ни спорят на тази тема. Отборен играч ли си или индивидуалист? Между всички играчи трябва да изпъкне най-ярката индивидуалност. Това ще е готовият да премине през всички трудности, дори и с цената да прецака някой друг, само за да стигне до финала. Индивидуалността е малко по-важна от отборната игра“, коментира продуцентът.

Hell’s Kitchen България предизвика участниците с кулинарни приключения в Копривщица

Гурме сам или простички ястия в компания?

„Прости ястия в компания. При гурме ще изпиташ известно удоволствие, но и храната и телевизията е нещо, което е хубаво да споделяш и да изживяваш заедно с близките си. Може да похвалиш или не, да обсъдиш и да има обратно мнение, затова в компания е по-интересно“, признава предпочитанията си продуцентът на „Hell’s Kitchen“.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.