Статистиката сочи, че прекарваме около 3 години от живота си в тоалетната

Знаете ли че вашата тоалетна е по-изненадваща, отколкото изглежда!

Тоалетната е част от живота ни, без съмнение. Всички ние се нуждаем от нея. Търсейки най-добрите начини да я почистим, ние се научихме да виждаме забавната страна на тези странни купи. Ето 10 изненадващи факта, които ще ви накарат да се усмихнете по време на следващата си почистваща сесия.

1. Всичко отива там!

В САЩ повече от 7 милиона души вече са пуснали телефона си... в тоалетната! И все не е само това, предвид броя на нещата, които могат да бъдат намерени в отпадъчните води от тоалетните: очила, четки за зъби, бельо, фалшиви зъби и дори хамстери!

2. Времето в банята!

Британците ходят на тоалетна средно между шест и осем пъти на ден, с други думи 2500 пъти годишно. Като добавим всичко това, осъзнахме, че прекарваме около 3 години от живота си в тоалетната... Ето защо полагаме толкова усилия, за да ви предоставим инструментите, с които да направите вашата тоалетна удобна за използване!

3. Беше ли по-добре преди?

Говори се, че тоалетната хартия е изобретен от китайците в 6 -ти век. По това време тоалетната  хартия е с размери ... 60 см на 90 см! Все още се чудим къде биха могли да съхраняват ролките си от тоалетна хартия у дома!

 4. „Скъпа, ела тук веднага!"

Независимо проучване (паста за зъби Blanx White) показа, че 70% от хората в Англия спорят с партньора си за банята и тоалетната. Това е дори по-често от спорове за роднини или пари. Средно английско семейство спори за банята повече от четири часа в годината.

 5. Колко са микробите в тоалетната?

Обществената тоалетна може да съдържа до 40 000 микроба! Един съвет от специалистите в тази област: обикновено първата кабина в обществена тоалетна винаги е най-чистата, защото е най-малко използвана!

6. Може да се случи на всеки...

Повече от 40 000 души се нараняват в банята или тоалетната всяка година. Кой би си помислил, че тоалетната може да бъде толкова опасна? Крал (Георги II) дори почина, падайки от тоалетната си през 1760 г.!

7. Нашата страст.

Нашите приятели южнокорейците са създали цял тематичен парк (със специален музей!), посветен на тоалетните.

И накрая, вашата тоалетна може да е по-интересна, отколкото изглежда!

Източник: vsichko-za-baniata.com